A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Гусятинська комунальна лікарня" Гусятинської селищної ради
Гусятинська селищна рада

З 19.20.2021р. КНП "Гусятинська КЛ" Гусятинської селищної ради знову приймає пацієнтів з Covid-19

Дата: 19.10.2021 20:45
Кількість переглядів: 100

Адміністрація КНП «Гусятинська КЛ» Гусятинської селищної ради повідомляє, що згідно з розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня пов’язаної із поширенням коронавірусної COVID-19 від 18.10.2021 року № 69 «Про затвердження змін до переліку закладів охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2» наш заклад внесено до переліку закладів другої хвилі, які визначені для госпіталізації пацієнтів з COVID-19.

         З 19.10.2021 року на базі інфекційного та терапевтичного відділення  Гусятинської лікарні розгорнуто 60 ліжок для надання медичної допомоги пацієнтам з COVID-19, в тому числі 6 ліжок для інтенсивної терапії для важких кисневозалежних пацієнтів. Всі ліжка забезпечені киснем за рахунок централізованої подачі кисню та кисневими концентраторами. Відділення обладнані окремими під’їзними шляхами, що дає можливість розділити потоки інфекційних та неінфекційних пацієнтів. Створено ковідні бригади з лікарів анестезіологів, інфекціоністів, терапевтів,  вузькопрофільних спеціалістів, середнього та молодшого медичного персоналу, які  не задіяні в інших відділеннях, тим самим мінімізувавши ризики зараження неінфекційних пацієнтів.

На даний момент в КНП «Гусятинська КЛ» продовжують працювати та приймати неінфекційних пацієнтів наступні відділення:

  • Хірургічне відділення, що включає в себе хірургічні, травматологічні та гінекологічні ліжка;
  • Неврологічне відділення, що включає в себе неврологвчні, терапевтичні та кардіологічні ліжка;
  • Відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терпії;
  • Педіатричне відділення, для надання допомоги дитячому населенню:
  • Поліклінічне відділення

що дає можливість і надалі надавати  цілодобову допомогу населенню.

На 1 поверсі інфекційного відділення облаштовано «сортувальний» пункт, куди транспортують пацієнтів з підозрою чи хворих на коронавірусну інфекцію, де  відповідно до важкості  стану пацієнта лікар анестезіолог проводить розподіл поступивших пацієнтів по відділеннях для надання подальшої медичної допомоги.

Терапевтичний корпус обладнаний ліфтом, який забезпечить зручний спосіб траспортування хворих на 2-4 поверх, у разі масового поступлення пацієнтів з коронавірусною хворобою та розширенні відділень.

Згідно індикаторів визначення рівня епідемічної небезпеки, Тернопільська область на даний період часу знаходиться у «жовтій» зоні.

Закликаємо населення дотримуватись всіх вимог та рекомендацій встановлених Міністерством охорони здоров’я України та Національною Службою Здоров’я України, а також пам’ятаймо, єдиний правильний шлях подолання даного захворювання – це ВАКЦИНАЦІЯ!!!!

Бережімо себе та своїх рідних!!!

ВАКЦИНУЙМОСЯ!!!

 

З повагою адміністрація КНП «Гусятинська комунальна лікарня» Гусятинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи хотіли би ви лікуватися в НКП Гусятинській КРЛ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень